Pokaz i warsztaty gotowania poprowadzone zostaną przez prawdziwego mistrza – Kurta Schellera. Szef kuchni zabierze uczestników w kulinarną podróż łączącą Szwajcarię z Podkarpaciem. Entuzjaści gotowania będą mogli w czasie tego wydarzenia zgłębiać tajniki sztuki kulinarnej. Fani dobrego jedzenia będą z kolei mieli doskonałą okazję do spróbowania dań szefa, który kulinarne doświadczenie zdobywał w Anglii, Hiszpanii, Holandii, Francji, Niemczech, Rosji, Bahrajnie, Kuwejcie, Egipcie, Ekwadorze i na Jamajce, pracując m.in. dla: SAS, Intercontinental, Hilton, Penta i Starwood Hotels, a w Polsce dla Hotelu Bristol, Hotelu Sheraton, Hotelu Rialto. Uczestnicy będą także mieli możliwość przygotowania dania pod okiem wybitnego kucharza. Szef rozda uczestnikom fartuchy. Udostępniony zostanie również potrzebny sprzęt i produkty.
Miejsce realizacji: Hotel Arłamów
Stopień trudności: 1/5
Wymagania sprzętowe: brak
Liczba uczestników: 35